Davet Mektubu

Sevgili öğrenciler;

Bilimsel çevrelerce yıllardır büyük ilgiyle izlenen, geçen yıl yurt içi ve yurt dışından 700 dolayında öğrenci ve öğretim elemanının katılımda bulunduğu ve bu yıl 16.’sı düzenlenecek olan ” Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi” 8-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında fakültemizde gerçekleştirilecektir.

Roma, Bizans ve Osmanlı kültürlerinin renklerini taşıyan mistik şehir İstanbul’un gerçek ev sahipliğini yapacağı kongremizde, yoğun bilimsel programların yanı sıra, son derece çekici sosyal organizasyonlar ve sürprizlerle dolu etkinlikler sizleri bekliyor. Ülkemizin en büyük veteriner fakültelerinin başında gelen İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nce düzenlenecek kongremizin sponsorları bu yıl da yine bilim, dostluk, barış, hoşgörü ve sevgi olacak. İlkbahar günlerinin ılık aydınlığında, büyüleyici panoramik mekânlarıyla İstanbul’da sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Sevgilerimizle

Prof. Dr. Seyyal AK